Despre mine


Salutare şi bine ai venit pe website-ul meu!

Numele meu este Dragoş Stoian şi sunt public speaker, trainer, blogger şi fondator al grupului de suport „Liga vorbitorilor în public”.

Dar înainte de toate pot să spun despre mine că sunt un om pasionat.

Pasiunea mea principală este vorbitul în public – să antrenez oamenii să își descătușeze potențialul în fața unei audiențe.

Vorbitul în public este activitatea care te provoacă cel mai mult atunci când vine vorba de comunicare și încredere în sine. Te face să te deschizi, să te autoexplorezi, să te lupți cu proprii demoni ai perfecționismului care îți urlă în urechi: „Nu ieși pe scenă că o să te faci de râs!”.

În momentul în care reușești să treci peste aceste provocări și să te arati vulnerabil în fața unui grup de oameni, să vorbești din suflet, descoperi că ai dizolvat multe frici și ai crescut mai mult decât te așteptai.

M-am instruit participând la evenimente live cu mari traineri internaţionali, ca Anthony Robbins, Brian Tracy, T. Harv Eker, Joseph McClendon, Tosin Ogunnusi.

board+breaking
În 2012, am înfiinţat comunitatea Obiceiurile Măiestriei, care ajută oamenii să-şi crească încrederea în sine şi să îşi creeze obiceiuri de succes. Poţi găsi aici articole practice despre dezvoltare personală, filme unice (în secţiunea videoblog), interviuri cu oameni excepţionali şi articole scrise de invitaţi speciali.

Am construit şi susţinut evenimente de dezvoltare personală originale ca “Încrederea în sine – dinspre interior spre exterior”, “Obiceiuri Mentale”, seminarul şi workshop-ul “Cel mai bun TU”, “Speakers Arena”, “Comunicarea non-verbală”, ”Cea mai răsplătită inteligență”, ”Câștigă încredere prin public speaking”, ”REVERBERATOR”, ”Spălătoria”, ”Mașina Timpului”.
 

Am avut evenimente cu săli pline cu sute de oameni, am creat training-uri online (cum ar fi cursul avansat de public speaking) şi am fost facilitator la proiecte de team-building cu peste 300 de participanţi.

Scopul meu este să devin mai bun în fiecare zi pentru a-i putea ajuta pe ceilalţi să-şi descopere resursele interioare, să-şi dea seama că pot fi ceea ce îşi doresc şi pot face lucruri fenomenale.

 

Am creat și susținut următoarele programe originale de training:

 
Cursuri deschise publicului larg:

• „Cel mai bun TU” – program format dintr-un seminar si un workshop practic pe tema încrederii în sine şi a performanţei în viaţa personală;
„Câștigă încredere prin public speaking” – curs intensiv de vorbit în public de 2 zile, care predă abilități practice de prezentare și încredere în sine;
• „Liga vorbitorilor în public” – grup de suport unde participanții pot exersa vorbitul în public și pot face networking;
• „Cea mai răsplătită inteligență” – workshop de abilități de comunicare și inteligență emoțională;
• „REVERBERATOR – cum să construiești un program de educație non-formală” – tabără de 3 zile în care participanții învață să-și construiască, susțină și promoveze propriul training;
• „Spălătoria – transformarea totală a vieții tale personale și profesionale” – workshop de management al timpului și al vieții, susținut împreună cu atletul de anduranță Andrei Roșu;
• ”Mașina timpului” – workshop în care fiecare participant își stabilește obiective personale și profesionale pentru următorul an și își construiește un plan de acțiune concret.

Cursuri susținute în companii:

• „Câștigă încredere prin public speaking” – curs de public speaking adaptat nevoilor angajaților din fiecare firmă;
• ”Storytelling în public speaking” – aplicarea tehnicilor de povestire în discursul cu publicul;
• ”Personal Branding” – construirea unei imagini puternice personale, pentru ca fiecare angajat să se poată exprima în mod autentic;
• ”Inteligența socială” – curs prin care angajații își îmbunătățesc abilitățile de comunicare, atât în relație cu clienții cât și cu colegii;
• “Încredere în sine și charismă personală” – workshop la care angajații învață cum să fim încrezători și charismatici, prin costruirea stilul lor unic pornind de la abilitățile și calitățile noastre.

 

Cum te pot ajuta

 

Mai întâi, citește blogul meu despre vorbitul în public – este plin de informații valoroase gratuite, rezultatul experienței mele practice timp de 6 ani cu mii de cursanți.

Dacă vrei o soluție personalizată, ofer consultanţă în public speaking, încredere în sine, influenţă şi comunicare – mă poţi contacta aici pentru a stabili o întâlnire sau o colaborare.
 

Îți recomand să participi la training-ul intensiv de public speaking pe care îl ţin şi prin care îţi vei creşte încrederea în tine şi în alte aspecte ale vieţii, accesează pagina evenimentelor.