Ce crezi că poți realiza în doi ani?Mi-am pus această întrebare gândindu-mă la ultimii doi ani, care au fost cu adevărat deosebiți pentru noi.

Tu ce crezi că poți face în doi ani? Ce poți duce la bun sfârșit?

Hai să-ți dau câteva exemple pe care le-am văzut la prietenii mei:

– poți să înveți o limbă străină destul de bine
– poți să construiești o casă
– poți să începi o afacere de succes
– poți să călătorești în jurul lumii
– poți să îți reorientezi cariera, să înveți de la zero altă meserie pentru a face ceea ce te pasionează
– poți să te îndrăgostești, să te căsătorești și să aduci pe lume un copil! 🙂

Aici exemplele sunt interminabile, dar parcă doi ani nu reprezintă o perioadă atât de mare… la urma urmei, ai realizat ceea ce ți-ai dorit în ultimii doi ani?

Crezi că vei avea succesul pe care îl visezi în următorii doi ani?

De multe ori ne întrebăm ce putem face și ne dăm seama că deși dorința e foarte mare, parcă nu avem capacitatea să reușim atât de multe lucruri într-un timp relativ scurt.

 
De aceea, întrebarea mai bună este: ce crezi că poți face în doi ani dacă ai avea alături de tine oameni buni ca pâinea caldă care sunt dornici să construiască ceva frumos?

Iată unde am vrut să ajung cu aceste întrebări: în ultimii doi ani am ridicat de la zero împreună cu o serie de persoane extraordinare o inițiativă care a transformat în bine viețile multor oameni.

Este vorba de o întâlnire bilunară unde oamenii învață să vorbească în public susținând discursuri – cea mai bună unealtă de dezvoltare personală și profesională.

De fiecare dată se crează o atmosferă atât de plăcută și deschisă, încât iese la iveală ceea ce este mai bun din fiecare .

Se numește Liga vorbitorilor în public și dacă nu ai ajuns încă să participi îți recomand să te înscrii cât mai repede, este o experiență pe care trebuie să o încerci măcar o dată în viață.

Este un loc unde oamenii vin uneori abătuți, triști, stresați de la job sau pur și simplu obosiți, iar după cele două ore și jumătate pleacă încântați, cu zâmbetul pe buze și uimiți de câtă energie pozitivă au putut găsi la Ligă.

Poți afla mai multe despre ceea ce primești și toate motivele pentru care să participi în acest articol.

 
În acești doi ani, am înregistrat:

– 46 de ediții;
– Aproape 400 participanți diferiți în audiență (publicul a fost mult mai numeros, deoarece mulți din ei au revenit de multe ori);
– Peste 280 de discursuri.

Dar lucrul care ne motivează cel mai mult este faptul că persoanele care au hotărât să vină de mai multe ori la Ligă au crescut fenomenal.

Au trecut peste teama de a vorbi în public, au devenit speakeri excelenți, și-au crescut enorm încrederea în propriile forțe și au învățat cum să îi inspire pe cei din jurul lor.

Chiar acum câteva zile am asistat la un curs de dezvoltare personală creat de un participant frecvent la Ligă.

A fost primul lui eveniment de acest gen și mi-a spus că avea de ceva timp această idee în minte, dar nu ar fi avut niciodată curajul să-l susțină dacă nu ar fi avut susținerea noastră și mediul unde să exerseze vorbitul în public.

Am fost profund impresionat de acest om, deoarece a avut curajul să realizeze un lucru pe care puțini oameni îl duc la bun sfârșit (cel puțin după o anumită vârstă): să facă primii pași pentru o schimbare radicală a carierei, pentru a face ceva de care este pasionat.

Te invit să vezi live toate aceste lucruri la o ediție aniversară cu totul specială, pe 13 decembrie 2016.

Vor fi surprize, cadouri și premii și vei vedea o serie de vorbitori excepționali, așa că ar fi păcat să ratezi o astfel de întâlnire specială – vei avea de câștigat pe foarte multe planuri.

După această ediție, vom îmbunătăți mult formatul Ligii – vom păstra elementele ce au dezvoltat sute de oameni și vom adăuga multe lucruri care vor aduce și mai multă valoare participanților.

Încă un motiv pentru care să vii pe 13 decembrie: începând cu 2017, vom mări prețurile atât la Ligă cât și la cursul nostru de public speaking de două zile, dar dacă vei fi în sală vei putea beneficia ultima dată de prețurile și ofertele vechi.

Ne vedem la Liga vorbitorilor în public!

 

Sursa foto: https://flic.kr/p/8FRw2h

Comentarii

comments

Articole similare

Comentarii închise