WEBINAR GRATUIT PENTRU ÎNCEPĂTORI ŞI SPEAKERI DE NIVEL MEDIU


Alchimia-public-speakingTe copleşesc emoţiile când vorbeşti în public?

Ţi-e frică să nu te blochezi?

Simţi că îţi pierzi ideile în faţa unei audienţe?

Oamenii au impresia că ”trebuie să scape” de emoţiile din public speaking.

Dar emoţiile sunt vitale pentru a ne conecta un publicul şi pentru a transmite mesajul nostru cu impact!

De aceea am creat acest eveniment online gratuit, în care vom dezvălui cele mai puternice moduri de a transforma emoţiile de teamă care ne blochează în emoţii pozitive care vor ajunge direct în inimile celor din audienţă.

Odată ce ştii să transformi emoţiile ca un alchimist, nu mai există nimic care să te oprească și publicul te va aprecia la adevărata ta valoare.
 

Ce vei primi la acest webinar:

Vei afla cele mai întâlnite cauze ale fricii de vorbit în public, fapt care te va ajuta să le înfrunți mai ușor

Vei învăța cum să te pregătești mental atât înainte de discurs cât și în timpul discursului pentru a transforma emoțiile

Vei descoperi un mod de gândire care te va ajuta să treci la acțiune chiar și atunci când îți este teamă, atât în public speaking cât și în alte situații dificile din viața ta!

Vei afla care este greșeala cea mai mare pe care o fac speakerii profesioniști care nu mai au deloc teamă de a vorbi în public, și de ce tu ai un avantaj față de ei

Vei avea şansa să obţii un bonus care nu constă în cărţi, filmuleţe sau pdf-uri online, ci în peste 30 de ore de practică în public speaking alături de noi

 
Luni 15 decembrie
Data: Luni, 15 decembrie

Orele: 20:00 – 21:00

Locaţia: Online, te poţi loga de pe calculatorul tău oriunde te-ai afla

Apasă acum pe butonul de mai jos pentru a te înscrie gratuit!

 
Buton-inscriere

 

Despre trainer:

Dragos Stoian
Dragoş Stoian este trainer, speaker, blogger şi membru Toastmasters Club Bucureşti (English Speaking Club).

S-a instruit la evenimente live cu unii din cei mai importanţi traineri internaţionali, ca Anthony Robbins, Brian Tracy, T. Harv Eker, Joseph McClendon.

A organizat şi susţinut evenimente de dezvoltare personală ca “Încrederea în sine – dinspre interior spre exterior”, “Obiceiuri Mentale”, seminarul şi workshop-ul “Cel mai bun TU”, “Speakers Arena”, “Comunicarea non-verbală”, “Câştigă încredere prin Public Speaking”.

Dragoş spune că scopul lui este “să devină mai bun în fiecare zi pentru a-i putea ajuta pe ceilalţi să-şi descopere resursele interioare, să-şi dea seama cât de multe pot face”