Despre mineSalutare şi bine ai venit pe website-ul meu!

Numele meu este Dragoş Stoian şi sunt public speaker, trainer, blogger şi fondator al grupului de suport „Liga vorbitorilor în public”.

Dar înainte de toate pot să spun despre mine că sunt un om pasionat.

Pasiunea mea principală este vorbitul în public – să antrenez oamenii să își descătușeze potențialul în fața unei audiențe.

Vorbitul în public este activitatea care te provoacă cel mai mult atunci când vine vorba de comunicare și încredere în sine. Te face să te deschizi, să te autoexplorezi, să te lupți cu proprii demoni ai perfecționismului care îți urlă în urechi: „Nu ieși pe scenă că o să te faci de râs!”.

În momentul în care reușești să treci peste aceste provocări și să te arati vulnerabil în fața unui grup de oameni, să vorbești din suflet, descoperi că ai dizolvat multe frici și ai crescut mai mult decât te așteptai.

M-am instruit participând la evenimente live cu mari traineri internaţionali, ca Anthony Robbins, Brian Tracy, T. Harv Eker, Joseph McClendon, Tosin Ogunnusi.

board+breaking
În 2012, am înfiinţat comunitatea Obiceiurile Măiestriei, care ajută oamenii să-şi crească încrederea în sine şi să îşi creeze obiceiuri de succes. Poţi găsi aici articole practice despre dezvoltare personală, filme unice (în secţiunea videoblog), interviuri cu oameni excepţionali şi articole scrise de invitaţi speciali.

 

Am construit şi susţinut evenimente de dezvoltare personală originale ca “Încrederea în sine – dinspre interior spre exterior”, “Obiceiuri Mentale”, seminarul şi workshop-ul “Cel mai bun TU”, “Speakers Arena”, “Comunicarea non-verbală”, ”Cea mai răsplătită ingeligență”, ”Câștigă încredere prin public speaking”, ”REVERBERATOR”, ”Spălătoria”, ”Mașina Timpului”.
 

Am avut evenimente cu săli de peste o sută de oameni, am creat training-uri online (cum ar fi cursul avansat de public speaking) şi am fost facilitator la proiecte de team-building cu peste 300 de participanţi.

Scopul meu este să devin mai bun în fiecare zi pentru a-i putea ajuta pe ceilalţi să-şi descopere resursele interioare, să-şi dea seama că pot fi ceea ce îşi doresc şi pot face lucruri fenomenale.

 

Top 3 lecții de viață

 
Am văzut că există o tendință în ultimul timp, exprimată de fraza „You Only Live Once”: să trăiești intens momentul (evident că nu e ceva nou, e de fapt o actualizare a dictonului Carpe Diem). Pentru unii tineri, asta s-a tradus prin a caută anumite experiente extreme (unele din ele fiind chiar distructive), pentru a simți că își asumă riscuri și trăiesc viața la maxim.

Pentru experiențe tari și sentimente cu risc maxim în viață, eu recomand trei lucruri incomparabile cu orice altceva:

1) Fă un copil: o nouă viață este o adevarată minune și atunci când devii părinte îți dai seama ce responsabilitate imensă porți: de acum înainte vrei să fii o persoană mai bună în primul rând pentru copilul tău, pentru a avea un model de urmat;

2) Vorbește în public despre o experiență personală (deschide-te și fii vulnerabil în discursul tău);

3) Pornește o afacere: antreprenoriatul este, la fel ca și vorbitul în public, una din cele mai bune unelte de creștere personala. Te provoacă în moduri nebănuite – de exemplu te forțează să gestionezi sentimentului de nesiguranță (care vine la pachet cu faptul că nu mai ai o sursă constantă de venit), te ajută să fii mai creativ pentru a găsi noi moduri de promovare, te face să oferi mai mult pentru a-ți servi clienții cu adevărat.

 

Cum te pot ajuta

 

Mai întâi, citește blogul meu despre vorbitul în public – este plin de informații valoroase gratuite, rezultatul experienței mele practice timp de 6 ani cu mii de cursanți.

Dacă vrei o soluție personalizată, ofer consultanţă în public speaking, încredere în sine, influenţă şi comunicare – mă poţi contacta aici pentru a stabili o întâlnire sau o colaborare.
 

Îți recomand să participi la training-ul intensiv de public speaking pe care îl ţin şi prin care îţi vei creşte încrederea în tine şi în alte aspecte ale vieţii, accesează pagina evenimentelor.